Laden...

Arcbox Starter

ArcBox Starter

Maak gratis offertes en facturen; het ideale pakket voor de starter die niet al te veel documenten dient te maken.

In de volgende sectie’s kan u meer uitleg vinden omtrent de opties die u heeft.
Kijk zeker en vast ook eens naar de formules ‘Arcbox Go’ en ‘ArcBox Pro’

Klanten beheer
Beheer eenvoudig uw klanten met behulp van de klantendatabase. Per klant kan u alle gewenste gegevens bijhouden en dit voor een maximum van 250 klanten. Wenst u meer klanten dan kan u altijd eenvoudig overschakelen naar een ander pakket
Artikelen beheer
Het spreekt voor zich dat u zelf de items op de offerte en het factuur kunt invoegen. U heeft echter bij ArcBox Starter niet de mogelijkheid om een artikel database aan te leggen. Wenst u dit dan dient u een van de andere pakketten te nemen.
Offerte's en facturen
Net zoals de andere pakketten kan u zelf een oneindig aantal items bepalen voor uw offerte’s en facturen. U kan echter slechts per maand 10 offerte’s of facturen maken. De afdruk van het factuur gebeurt standaard in pdf formaat. Op elke afdruk staat een vermelding naar ArcBox, wenst u dit niet dan kan u eenvoudig overschakelen naar een van de betalende pakketten.
1 Gebruiker
U kreeg 1 enkele login voor ArcBox, u zal dus niet met meerdere mensen tegelijk op het systeem kunnen werken. Meerder logins kunnen ook handig zijn om bijvoorbeeld uw boekhouders beperkte toegang te geven tot uw fucturen mocht dit gewenst zijn. Uiteraard kan u met 1 login perfect werken…
Standaard lay-out
Wanneer u ArcBox starter gebruikt kan u zoals gezegd enkel een pdf versie afdrukken. De template waarop deze gebaseerd is werd bepaald door het systeem, u kan wel uw logo opladen maar buiten dat kan u niets aan uw eigen voorkeuren aanpassen. Wenst u volledig zelf uw factuur te ontwerpen dan dient u voor een betalend pakket te kiezen.
Klik op een afbeeldingen om ze te vergroten …