Laden...

ArcBox Pro

ArcBox Pro

Haal er alles uit wat er in zit en maak gebruik van ArcBox om het zware werk voor u te doen.

In de volgende sectie’s kan u meer uitleg vinden omtrent de opties die u heeft.

Klanten beheer
Beheer eenvoudig uw klanten met behulp van de klantendatabase. Per klant kan u alle gewenste gegevens bijhouden alsook de klantgegevens opzoeken op basis van een gekend BTW nummer of door gebruik te maken van de naam en adresgegevens van de klant met behulp van onze up-to-date database van alle Belgische bedrijven
Gedetailleerd artikelbeheer
Beheer uw artikelen volledig zelf; bepaal prijs, standaard aantal en maak gebruik van artikelgebaseerde winst marge’s. Op die manier kan u eenvoudig een inkoopprijs in het systeem plaatsen met een vaste marge. Per offerte of factuur kan u dan die marge wijzigen voor een op maat offerte van uw klant.
Offerte's en facturen
Bij het opmaken van offerte’s en facturen kan u artikelen toevoegen uit uw artikelendatabase, titel rijen invoegen voor een betere opmaak en sectie’s bepalen om artikelen te groeperen en te gebruiken in een gepersonaliseerde Word template. Beheer een winstmarge per item en voor artikelgroepen in om een gedetailleerde berekening te maken en enkel het totaal te tonen op de offerte.
Meerdere gebruikers en bedrijven
U heeft een management vennootschap of u beheert de papierberg voor meerdere bedrijven. In dat geval kan u een extra bedrijf aanmaken, alle documenten worden vervolgens volledig gescheiden bijgehouden. Verder bepaalt u welke mensen welke informatie kan bekijken voor de gewenste bedrijven.
Gepersonaliseerde lay-out
Als u ArcBox Pro kiest dan levert u de meest sublieme offerte’s op maat af aan uw klanten. Door gebruik te maken van een word template kan u automatisch offerte items groeperen per categorie, automatisch een artikel detail opnemen van een offerte-item, automatisch een BTW attest 6% invoegen voor een bouw ouder dan 10 jaar, etc. Items uit de template die niet op de offerte vermeld werden worden uit de specifieke offerte verwijderd. Bekijk zeker de verschillende mogelijkheden op de help website.
Klik op een afbeeldingen om ze te vergroten …